Mail

 

 

Adresser:
Svendborg Vognmandsforretning
v/ Jan Axelsen
Høgevænget 35 B, Thurø
5700 Svendborg
Tlf: 40 54 76 15, fax: 62 20 70 24
janaxelsen@svendborgvognmandsforretning.dk
Cvr-nr: 30098633
 


Presse og annoncering:
Vi har en bevidst politik om, at vi selv vil bestemme hvor vores annoncekroner skal bruges, så eventuelle henvendelser fra diverse annoncesælgere og vejvisere vil venligt men bestemt blive afvist. Vi skal nok selv henvende os, hvis vi ønsker at annoncere.


Firmaprofil:
Svendborg Vognmandsforretning er et enmandsfirma, med hjemadresse på Thurø i Svendborg kommune. Firmaet er stiftet 1.1.2007, og efter overstået vognmandskursus begyndte vi at køre pr 16.2. 2007.

Jan Axelsen er udlært traktormekaniker, og før han begyndte at køre lastbil arbejdede han som traktor-, landbrugsmaskine-  og lastbilmekaniker.

Jan har mange års erfaring som chauffør, og har været en del omkring i de forskellige grene af lokaltransport, primært på Fyn. Mest med almindelige opgaver med kran - og containerkørsel, men af mere eksotiske funktioner kan nævnes, at Jan skam også har kørt med slamsuger og bådtransport, så det er en alsidig baggrund han har at bygge på.

Jan tilbyder sig med transport af alt, hvad der kan køres på en lastbil: Levering og transport af grus, sten, muldjord, kompostjord, brænde, træflis, barkflis. Bortkørsel af haveaffald, murbrokker, bygningsaffald samt jernskrot. Det er muligt af få leveret/afhentet både store og små partier, og læsning/aflæsning kan foregå med kran og grab, og hvor der er mulighed for det kan læsset tippes på anvist sted.
Jan kører en del som underleverandør til andre vognmænd, hvor der er behov for assistance ved spidsbelastninger.