Svendborg Vognmandsforretning

Warning: Missing argument 1 for opensidez(), called in /var/www/svendborgvognmandsforretning.dk/public_html/infusions/intro_panel/intro_panel.php on line 12 and defined in /var/www/svendborgvognmandsforretning.dk/public_html/themes/Jan/theme.php on line 224
 Velkomst   Firmainfo   Materiel   Transport   Grus/sten   Jord/flis   Sideinfo 
 

Billede

Svendborg Vognmandsforretning - Tlf: 40 54 76 15 .
Se flere kontakoplysninger under knappen Kontakt.


Billede
Se flere billeder

Bilen: MAN 6*2 med 410 HK, 3 aksler, fuld luftaffjedring og hævbar bageste aksel, kran med fjernbetjening, samt wirehejs med trevejs-tip, og kærretræk. Det er en årgang 1999, så selvfølgelig er den ikke ny, men den er i pæn stand, og havde kun kørt 357.000 km på købstidspunktet.


Kranen: Hiab 135, 13,5 tonsmeter med fjernbetjening, hvor der er mulighed for at vælge om man vil bruge kabel eller radiostyring. Kranen kan let afmonteres, hvis der er behov for den ekstra længde på ladet, eller større lastekapacitet. Kranens egenvægt er ca. 2 tons, så den ekstra vægt betyder jo også noget, hvis læsset er stort. Med de takster der er for overlæs, er det jo ikke noget man spøger for meget med.
Retur til forsiden

Vi tilbyder alt i grus og sten-materialer. Ikke alt kan vises her, men blot et lille udvalg af de mest benyttede slags. Mangler du noget der ikke er vist skal du bare spørge, vi kan skaffe det hele. Fx. kan nævnes kampesten og knuste stenmaterialer, samt filtergrus og forskellige typer støbemix.

Vi har udstyr til transport af jern- og metalskrot, samt fx. foderstoffer, gødning og brænde eller andet brændsel. Der er mulighed for at læsse med enten pallegaffel eller grab efter behov.

Skal du have kørt et læs brænde hjem fra skoven i weekenden klarer vi også det.

Har du en specialopgave du ikke lige ved, hvordan du skal få klaret, så ring og hør om vi kan komme med en løsning. Det koster jo ikke noget at spørge.

Siden vil med tiden blive opdateret med et par billeder.Retur til forsiden

Vi kan levere alt i jord, kompost og træflis-materialer. Ikke alt kan vises her, men blot et lille udvalg af de mest benyttede slags. Vi tilbyder mange forskellige typer jord, lige fra det fineste kompost til haven, til det stiveste lerjord hvis man lige har brug for det.

Mail

Adresser:

Svendborg Vognmandsforretning
v/ Jan Axelsen
Høgevænget 35 B, Thurø
5700 Svendborg
Tlf: 40 54 76 15, fax: 62 20 70 24
Cvr-nr: 30098633

janaxelsen@svendborgvognmandsforretning.dk


Presse og annoncering:

Vi fører en bevidst politik om, at vi selv vil bestemme hvor vores annoncekroner skal bruges, så eventuelle henvendelser fra diverse annoncehajer og Vejvisere vil venligt men bestemt blive afvist. Vi skal nok selv henvende os, hvis vi ønsker at annoncere.


Firmaprofil:

Svendborg Vognmandsforretning er et enmandsfirma, med hjemadresse på Thurø i Svendborg kommune. Firmaet er stiftet 1.1.2007, og efter overstået vognmandskursus er vi begyndt at køre pr 16.2. 2007. Jan Axelsen er udlært traktormekaniker, og før han begyndte at køre lastbil arbejdede han som traktor- og lastbilmekaniker.

Jan har mange års erfaring som chauffør, og har været en del omkring i de forskellige grene af lokaltransport, primært på Fyn. Mest med almindelige opgaver med kran - og containerkørsel, men af mere eksotiske funktioner kan nævnes, at Jan skam også har kørt med slamsuger og bådtransport, så det er en alsidig baggrund han har at bygge på.
Jan har de sidste mange år været ansat hos A/S Marius Pedersen, og har været glad for det, men han mener det skal være nu, hvis han skal nå at blive selvstændig inden det er for sent.

Jan vil tilbyde sig med transport af alt, hvad der kan køres på en lastbil: Levering og transport af grus, sten, muldjord, kompostjord, brænde, træflis, barkflis. Bortkørsel af haveaffald, murbrokker, bygningsaffald samt jernskrot. Det er muligt af få leveret/afhentet både store og små partier, og læsning/aflæsning kan foregå med kran og grab, og hvor der er mulighed for det kan læsset tippes på anvist sted.

Jan vil også tilbyde sig som underleverandør til andre vognmænd, hvor der er behov for assistance ved spidsbelastninger.

Retur til forsiden

Svendborg Vognmandsforretning har valgt at sætte sin hjemmeside op med PHP-Fusion: v6.01.17, som er et fleksibelt, stabilt og meget slutbrugervenligt - samt ikke mindst, gratis CMS system.
Når det først er sat op, er det let for brugeren, at opdatere med nyheder og anden information man måtte ønske at give sine læsere. Alle daglige opdateringer foregår via et kontrolpanel i ens webbrowser, så man behøver ikke være computernørd, for at kunne lægge nye informationer på siden.
På adressen www.nettips.dk kan du læse en meget fin beskrivelse af PHP-Fusion.

Sidens layout er baseret på temaet: Milestone Theme for PHP-Fusion v6, som dog er kraftigt modificeret. Det er en af fordelene ved det her system: Man kan bruge de faste skabeloner for udseendet, man kan finde mange nye skabeloner rundt omkring på Internet, man kan tilrette dem som man ønsker, eller starte helt fra bunden, hvis man hellere vil det.
Man kan også have flere temaer på sin side, og lade sine læsere vælge frit mellem dem, så den enkelte læser selv bestemmer, hvordan siden ser ud på sin skærm. Dog skal man så være sikker på, at alle funktioner virker med de temaer man stiller til rådighed.

Det er her på siden endnu ikke muligt at vælge tema/udseende, da der er indbygget en del ekstra funktioner, som vil kræve tilretning, så det vil tage noget tid før det bliver muligt. Erfaringen siger da også, at det kun er ganske få gæster, der benytter sig af muligheden, så savnet er nok ikke så stort.

Der er gjort en del ud af, at sørge for at siden validerer, hvilket på dansk betyder at den er tilpasset så den kan læses i alle nyere gængse internetbrowsere. Det er en ting, der generelt ses alt for let på rundt omkring på Internet. Det er noget, som almindelige brugere ikke har indflydelse på, men det kan give irriterende fejlmeddelelser på skærmen, hvis man render ind i en side, der er fyldt med fejl.

Har du spørgsmål omkring opsætningen af siden, eller PHP-Fusion generelt, er du velkommen til at sende en mail til:
webmaster@svendborgvognmandsforretning.dk
Jeg er bestemt ikke ekspert, men har måske et par fif, og lidt erfaring i, hvor der kan søges yderligere oplysninger.

Din IP-adresse er:
Mozilla logo Siderne ses bedst med Mozilla Firefox 1.5 eller Internet Explorer 6, eller nyere, og i en skærmopløsning på mindst 800*600, men for fuldt udbytte anbefales 1024*768 eller bedre.
Mozilla Firefox - hent nyeste version, samt nye skins og udvidelser
IE7 logo Her kan du læse om Internet Explorer
Surftown logo Hjemmesiden er baseret på en MySQL database, som er hostet hos:
Surftown - billigt webhotel, fra kun 9 kr. pr. måned
Download PHP-Fusion Kom hurtigt igang. Hent det gratis CMS system PHP-Fusion, så mangler du kun en aftale med en webserver, og du har en hjemmeside på ½ time. Direkte link til download af PHP-Fusion
PHP-Fusion Danmark Her kan man læse om betingelserne for brugen af systemet, hente seneste opdateringer samt finde yderligere oplysninger og support.
Der er et levende meget aktivt forum, hvor man kan finde mange tips, og stille spørgsmål hvis man er kørt fast i et problem.
PHP-Fusion - i Danmark
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS! Siden validerer efter W3C HTML 4.01 - og CSS standarderne, hvilket betyder at den kan læses i alle browsere, der overholder standarden. W3C HTML Validation W3C CSS Validation
Webmasters private hjemmeside Webmasters private hjemmeside

Retur til forsiden
Nyheder
Levering af grus
Vi kan levere grus / sten / skærver / muldjord, kan tippes eller grabbes.
Bestil via SMS besked
Send en SMS besked, med din bestilling eller hvis du ønsker at blive ringet op.
29482 Fremvisninger · ·
Bådtransport
Optagning/isætning af små både.
13082 Fremvisninger · ·
Haveaffald
Grabning/bortkørsel af haveaffald tilbydes.
64672 Fremvisninger · ·
Faldunderlagsgrus
Levering af faldunderlagsgrus med certifikat.
65535 Fremvisninger · ·
Begivenheder
MaTiOnToFr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Hvordan fandt du os?


Link fra anden hjemmeside

Via søgning på Internet

Hørt om den fra en bekendt

Set adressen i en annonce

Set adressen på en bil

Andet - uddyb evt i gæstebogen

Tilfældigt billede

Til top af siden
Svendborg Vognmandsforretning, 5700 Svendborg, tlf: 40 54 76 15, janaxelsen@svendborgvognmandsforretning.dk